MERSİN / ANAMUR - Gercebahşiş Yenimahalle İlkokulu

Mrt

Gercebahşiş Yenimahalle İlkokulu’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı düzenledi.
Gercebahşiş Yenimahalle İlkokulu,program kapsamında öğrenciler, Çanakkale Zaferi’nin anlam ve önemini vurgulayan gösteriler sergiledi. Sınıf öğretmenleri, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle birlikte tarihi olayları canlandırarak izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
Anamur Öğretmenevi tarafından Öğrencilere hazırlanan hoşaf ve ekmek öğrencilere ikram edildi.
Okul Müdürü Bülent Şevik tarafından, Çanakkale Ruhu öğrencilere hissettirilmeye çalışıldı. Hoşaf ve ekmek dağıtımına ilişkin öğrencilere bilgilendirme yapılarak Çanakkale’de savaşan ecdadımızın yaşadığı zorluklar ve ortaya koydukları mücadele anlatıldı.

Ara

Öğrencilerimizin isteğini geri çevirmeyen Muhtarımız Sayın Nahit TUNA'ya teşekkür ederiz.

Ara

SMA hastası Elif Bade Zilan bebeğin tedavi masraflarının karşılanması için gerçekleştirilen kampanyaya okulumuz olarak bizde katılım sağlayarak toplanan yardımı yetkililere ulaştırdık.

Kampanyaya destek olan bütün öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerini, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Tiyatro Etkinliğinde  Tiyatro ile tanıştırdık.

Ekm

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü katkılarıyla okulumuz bahçesi temizlendi. Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür ediyoruz...

Ekm

Okulumuza Anamur Belediyesi katkılarıyla basketbol potası kazandırdık.

Okul formamız hazırlandı.